+ New Place | Upload Photo | Post New Review | How to Review  
Login | | Forget Password?
 
home » reviews
 
Filter :
Showing 131-140 of 5566 reviews
Page « | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | »
By : foodtravel
The Best Chocolate Pia at Pia Bondres The Real Balinese Pia
Smile   Oct 03, 2016
There are times when we want a snack which rich in chocolate sauce or something. And it turns to Pia Bali snack became one of the very well-known among the public. Famous for its distinctive flavor pie combined with milk, butter and chocolate sauce that wowed for anyone who tasted it.

Introducing PIA Bondres, the real Balinese pia which is baked from
»read more
2 Comments  | 458 Hits
By : foodtraveler
IndoChinese dishes at Tuan Rumah Resto
Smile   Sep 30, 2016
Finally Monday arrived and suddenly I wanted to enjoy a very special evening menu. I'm tired of tasting Japanese Dishes for one full week of Japanese food that I consumed over time makes me bored. I am interested in one restaurant with a classic look and comfortable furnishing.

The restaurant's name is "TUAN RUMAH" Food Centrum is located in North
»read more
2 Comments  | 336 Hits
By : Adhyaksari
Coffee Shop PEWE di Kelapa Gading
Smile   Sep 29, 2016
First Impression liat dari luar biasa aja. Pas masuk kedalam pewe banget lama-lama disini. Ga gede-gede banget sih tempatnya, tapi pewe banget. Harga makanan dan minuman ya standart harga coffe shop jakarta deh. Paul-Ed juga nyediain beberapa buku bacaan yang bisa kita baca pas lagi nongkrong. Ohya, mereka nyediain ukulele jugaaaa!! »read more
3 Comments  | 417 Hits
By : michaelhans
Ayam Kremes at Ayam Kremes Kraton Sunter
Smile   Sep 28, 2016
Unceasingly we as human beings are entitled to enjoy some hearty and delicious dishes. Especially I were very excited to try new food menu and unique that certainly deserves to be eaten

Then I went round to my home area in Sunter, North Jakarta, and found one restaurant that is quite simple but it has a sense of bombast.

Who does not know "Ayam
»read more
5 Comments  | 357 Hits
By : sitisolehati
bebek muda enak banget!!
Smile   Sep 28, 2016
waktu itu gua ga sengaja bikin grup di line untuk ngajak temen sma gua buka puasa bersama, kebetulan mereka pada bisa hari sabtu. dan gua bingung mau pilih tempat makan buat bukber dimana karena rata-rata rumah temen gua itu di daerah jakarta utara, akhirnya gua bilang sama mereka untuk buka puasa di bebek kaleyo daerah sunter jakarta utara. kata temen gua
»read more
4 Comments  | 398 Hits
By : Adhyaksari
Chicken Betutu Anomali Coffee
Smile   Sep 27, 2016
Ini enak banget. Sungguh. Semua yang disajikan dalam menu Chicken Betutu ini seng ada lawan. Nasinya tuh porsi standar, dikasih brokoli rebus plus wortel, ayam bakar bumbu kayak rendang gitu, urap kacang panjang (hahah klu di daerah gw disebut urap, gatau deh disini dan di bali), serta the one and only the best sambal in my mouth...... sambal
»read more
4 Comments  | 400 Hits
By : samsmith123
Soto Campur at Soto Betawi Haji Amir 21
Smile   Sep 27, 2016
The weekend is an activity that requires us to get out of the house. Whether to simply breathe new air or just window shopping at our favorite mall. Surely after a day of walking around the mall stomach started to feel hungry and we were exhausted, consequently places to eat is one of the key.

On the day of weeks ago, I accompanied my sister to bought
»read more
5 Comments  | 308 Hits
By : sitisolehati
seafood terenak dijakarta!!
Smile   Sep 26, 2016
jadi awalnya gue dan keluarga ingin makan malam di luar, bingung mau makan dimana tapi kebetulan kaka gue nyaranin buat nyobain seafood ayu di daerah kelapa gading jakarta utara. pasti udah banyak yang tau tempat ini kaki lima dengan tenda dan tempat yang luas dan selalu ramai pengunjungnya.

waktu itu gue waiting list karena gue ambil hari libur
»read more
4 Comments  | 335 Hits
By : Adhyaksari
Nasi Pecel Madiun Babeh
Smile   Sep 26, 2016
Biasanya setiap makan pecel yang disajikan itu ayam saja, lele saja (kalau pecel ayam atau pecel lele). Namun berbeda dengan Pecel Madiun Babeh. Unik banget. Pesen pecel disajikannya gado-gado dan ayam goreng plus mendoan (pesanan sendiri hehe).
Kebayang kan nikmatnya gimana hahahah. Gado-gado nya gurih sih. Kalau menurut saya yang kurang
»read more
5 Comments  | 348 Hits
By : samsmith123
Healthy Dish at Tuan Rumah restaurant
Smile   Sep 26, 2016
Finally weekend arrived and suddenly I wanted to enjoy a very special evening menu. I'm tired of tasting Japanese Dishes for one full week of Japanese food that I consumed over time makes me bored. I am interested in one restaurant with a classic look and comfortable furnishing.

The restaurant's name is "TUAN RUMAH" Food Centrum is located in North
»read more
5 Comments  | 326 Hits
Showing 131-140 of 5566 reviews
Page « | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | »

Eat & Eat
Favorites
Roti Bluder `Yuliana` Gading Indah   Roti Bluder `Yuliana` Gading Indah
Menu Andalan :
Roti Bloeder rasa cokelat, keju, ham keju, srikaya, stroberi, ayam, smoked beef keju, almond keju, daging sapi (bakso), dan sosis sapi.
Lokasi : Kelapa Gading - Jakarta Utara
Dante Coffee Mal Kelapa Gading 3 - Kelapa Gading, Jakarta Utara
Baji Pamai Bulevar Kelapa Gading - Kelapa Gading, Jakarta Utara
Baji Pamai Bulevar Kelapa Gading - Kelapa Gading, Jakarta Utara
Shoutbox
banner-fbfan
ABOUT US | PANELIST TEAM
ARTICLES | MAGAZINE
REVIEWS | HOW TO REVIEW
CONTACT US
facebook: yukmakancom
twitter: @yukmakan mobile: m.yukmakan.com
Copyright © yukmakan.com
m.yukmakan.com
OUR SISTER COMPANIES
YUKMAKAN.COM
Culinary Directory & Info
WEDDINGKU.COM
Wedding & Honeymoon
VARAWEDDING.COM
Destination Wedding in Bali
YUKTRAVEL.COM
Indonesia Online Travel

Selain dijadikan sebagai salah satu bumbu masakan, ternyata lada hitam memiliki banyak khasiat bagi tubuh. Beberapa di antaranya ialah untuk membantu sistem pernafasan hingga meredakan batuk dan flu